Project Sayap Kasih 2

In het komend jaar hopen we te starten met het tehuis voor jongvolwassen meervoudig gehandicapten.

Kleine kinderen worden groot. Op dit moment is de helft van de bewoners van Sayap Kasih ouder dan 18 jaar. Zij zijn het huis ontgroeid en hebben behoefte aan een vervolgtehuis. Ook in de omgeving is er behoefte aan zo’n tehuis. Alle reden om aan deze nieuwe behoefte te  gaan voldoen. Er liggen plannen op tafel om een nieuw tehuis te bouwen naast het bestaande Sayap Kasih. De Stichting Viae Vitae zal de bouw van het nieuwe huis op zich nemen;   

                    
Yamaru Nederland wil de inrichting voor haar rekening nemen met hulp van de donateurs; van u dus.

Op het terrein van Sayap Kasih is genoeg ruimte voor een nieuw gebouw. Het voordeel van bouwen bij het huidige tehuis is dat de kinderen en jongvolwassenen één gemeenschap blijven vormen. Bovendien kunnen functionele ruimtes zoals keuken en wasserij gezamenlijk worden gebruikt.

Sayap Kasih heeft de afgelopen jaren bewezen te voldoen aan een behoefte. De verzorgers begeleiden de kinderen op voortreffelijke wijze. Het tehuis heeft niet voor niets verschillende hoge onderscheidingen ontvangen.  Het tehuis wordt alom gewaardeerd in alle geledingen van de Indonesische maatschappij. Alle reden om dit nieuwe tehuis van harte te ondersteunen. Het is immers een logisch vervolg op Sayap Kasih (1).

Kleinschalig maar betrokken!

Irma Kaligis wacht op haar plekje in Sayap Kasih 2.

Geen strijkstok!

Rinto Sares, een van de toekomstige bewoners.

Met hart voor de kinderen!

Iren  is toe aan een volwassen leefomgeving

Copyright ©2016 by - Stichting Yamaru Nederland  -
All Rights reserved
Informatie  06 - 17224617