Renovaties

Zowel Sayap Kasih als het kantoor van Yamaru Indonesia waren hard toe aan een grondige opknapbeurt.

(

groot) Onderhoud had tot voor kort geen prioriteit. Renovatie kon echter niet langer worden uitgesteld. Eind 2018 waren de plannen hiervoor gereed en gingen werklui direct aan de slag.

Begin 2019 was het kindertehuis geheel in een nieuw jasje gestoken. Het dak is vernieuwd en de muren hebben een andere, frisse kleur gekregen.
Ook de tuin is aangepakt.

Niet alleen de buitenkant van Sayap Kasih is opgeknapt, binnen is met name de badkamer aangepakt. Er zijn nieuwe tegels uitgezocht en boilers aangeschaft, zodat er altijd warm water is om de kinderen mee te douchen.

Een belangrijke nieuwigheid zijn de douchebrancards.
Hierop kunnen alle verrichtingen worden uitgevoerd die nodig zijn om een kind te douchen. De douchebrancard kan direct naast een bed gezet worden, waarna het kind erop getild wordt.
Eenmaal in de badkamer kan het kind worden uitgekleed, gedoucht, afgedroogd en aangekleed op een en dezelfde plek, de douchebrancard, voordat het in de rolstoel wordt gezet.
Het gehele proces is daarmee efficiënter, effectief en minder belastend voor de kinderen en de verzorgsters Een hele verbetering!


In de loop van het jaar is ook het kantoor van Yamaru Indonesia grondig gerenoveerd.

Bekijk hieronder het resultaat van de renovaties
Schuif naar rechts; Sayap Kasih vóór de renovatie, schuif naar links; Sayap Kasih ná de grote opknapbeurt.

Overzicht renovaties


Copyright ©2016 by - Stichting Yamaru Nederland  -
All Rights reserved
Informatie  06 - 17224617